MPJ me mesazh për kosovarët në Turqi

Ministria e Jashtme e Kosovës, nëpërmes këshilltares Ulpiana Lama, ka dhënë mesazh për kosovarët në Turqi.

“Ministria e Jashtme e Kosovës njofton se po ndjek zhvillimet ne Turqi dhe këshillon qytetarët kosovarë të qëndrojnë në vende të sigurta dhe të shmangin turmat”, shkruan Lama.

Turqia tashmë është marrë në kontroll nga ushtria, ndërsa Erdogan ka thënë se qytetarët duhet të dalin në qytete.

Temat
LajmeVend

Të afërta