Vallëzim arab në klipin shqiptar (Video)

‘Kiss me Habibi’ quhet kënga më e re mes Qamil Hondozi dhe Alban Gashit.

Mirëpo, ajo se çka e veçon këtë projekt muzikor, është vallëzimi i vajzave që ‘rikthen’ edhe njëherë vallëzimin e ‘Zhades’ të serialit ‘Kloni’ dridhje beli ky shumë i dëshiruar nga pjesa e audiencës shqiptare.

Kjo këngë verore po pëlqehet nga ana e fansave të dyshes.

Temat
Showbiz

Të afërta