Leopardi ndjek drerin por çfarë ndodh më pas është e pabesueshme (Video)

Zakonisht leopardët kur ia mësyjnë ndonjë kafshe më të dobët, ata në fund e kapin dhe e bëjnë ushqim për vete.

Por, kjo nuk ndodhi edhe me një dre, të cilit një leopard ia vuri syrin dhe e ndoqi.

Ai në fakt e ndoqi për ta përkëdhelur dhe për të luajtur me të. Mbase, është e pabesueshme kjo.

Temat
Fun

Të afërta