Kjo është bashkëshortja e deputetit Fisnik Ismaili (Foto)

Ai njihet si deputeti më i ‘zhurmshëm’ nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje.

Bëhet fjalë për deputetin Fisnik Ismaili i cili pa dyshim se është një prej figurave më të lakuara politike në vend.

Ai kohëve të fundit është parë në imazhe ndryshe nga herat tjera, më i dobët dhe më “fit”, çka ka bërë që që ai të duket shumë mirë.

Ismajli gjithmonë e ka mbajtur të fshehtë jetën e tij private, mirëpo si duket edhe ai i hyri “trendit”në të cilin shumë të famshëm po i prezentojnë bashkëshortet e tyre.

Ai ka publikuar fotografi në rrjetin social Instagram duke na prezentuar kështu bashkëshorten e tij. Magazina.

13658520_276676142692189_1447872405_n

The apple of my eye.

A photo posted by Fisnik Ismaili (@karrota) on

Temat
Showbiz

Të afërta