“Bohet mirë” thonë Meda me Vjollcën (Audio)

Meda dhe Vjollca Haxhiu sot kanë publikuar këngën e tyre të radhës “Bohet mirë”.

Kënga është prezantuar vetëm si audio për publikun por jo edhe si videoklip.

Këtë këngë Meda dhe Vjollca e kishin paralajmëruar edhe më parë.

Temat
Showbiz

Të afërta