Vandami vjen në videoklipin e KAOS’ve (Video)

KAOS sjellin befasinë e tyre të radhës.

Pas suksesit të madh që e patën me Dafina Zeqirin dhe këngën e tyre NA, KAOS, tani ata sjellin këngën e tyre të re.

Dihet që Van Dami është njëri prej aktorëve më të preferuar në Kosovë gjatë viteve ’90, por këtë tani e sjellin grupi KAOS.

Madje kënga e ka emrin Vandami.

nteresante në këtë videoklip është se ata kanë marrë pjesë nga filmi “Boksieri i Tajlandës” dhe e kanë kombinuar atë me videoklipin e tyre.

Për më shumë kënaquni me këngën “Vandami”. /GazetaExpress/

Temat
Showbiz

Të afërta