Pse të gjitha këngëtaret shqiptare duken identike? (FOTO)

Siç duket këngëtaret shqiptare po përqafojnë trendet e huaja dhe tashmë lehtësisht përshtaten me tregun botëror, shkruan Sovrani.info.

Mirëpo a ju ka rënë në sy që ata po përngjajnë kohëve të fundit shumë mes vete?

Disa nga to kanë kryer operacione plastike e disa jo mirëpo prap se prap ato duken si binjake.

Duke nisur nga modelet e flokëve e deri te makeup-i këngëtaret shqiptare duken identike.

Si duket kjo nuk po i pengon ato pasi që edhe publiku po i pëlqen në këtë mënyrë.

2_1468265588-6265303

6_1468265588-6308482

5_1468265588-6317054

3_1468265588-4308223

4

7_1468265589-4360247

8_1468265590-1219011

1_1468265587-1991879

Temat
Showbiz

Të afërta