Vënë vajzën në gjumë, kur shohin monitorin mbeten pa fjalë (Video)

Vogëlushja Sutton dy vjeçe e gjysmë, sapo ishte vendosur në shtrat nga nëna dhe babai, të cilët po e shikonin nga monitori, por nuk do e prisnin kurrë se do dëgjonin fjalë kaq të ëmbla para se të flinin.

Vajza amerikane nga Karolina e Veriut, ashtu e shtrirë në shtrat, bënte një lutje në formë ninulle.

Ajo falënderonte Zotin për mamin, babin, gjyshen, gjyshin dhe një sërë të afërmish dhe më pas e përsëriste nga e para.

Lutjet e saj vogëlushja i mbyllte me fjalën “Amen”./a.y/noa.al

Temat
Fun

Të afërta