Porosisni picën dhe falas merrni kutinë prej pice

Një picë dhe sërish një kuti pice që është e ngrënshme. Kjo është strategjia qe ka zgjedhur një piceri amerikane, duke e bërë klientin për vete me anë të kësaj oferte.

“Vinnie’s” është një piceri amerikane, ku picën që klientët e porosisin nga shtëpia, ua dërgon të mbyllur në një karton prej pice.

Në fund të vitit të kaluar, “Vinnie’s” nisi të bënte edhe një picë që sipër kishte copa të vogla pice.

Kjo picë quhet Mini Vinnie Pie dhe nuk gjendet në menu, por vetëm mund të porositet.

Temat
Fun

Të afërta