Genc Prelvukaj: Valon Behrami meriton të shahet… për stilin e tij të flokëve

Këngëtari Genc Prelvukaj nëpërmjet postimit të një fotografie ka dhënë një kritikë për futbollistin shqiptar, Valon Behrami.

Kritika e Gencit nuk ka të bëj me futboll, por me stilin e tij të flokëve.

Flokët pak të gjata dhe të ngjyrosura si duket nuk janë te preferuarat e këngëtarit, andaj sygjeron Behramin ti prej dhe të mos i ngjyros më, duke i kujtuar që edhe David Beckham e ka mbajtur këtë stil por për një kohë të shkurtër, ndërsa këtij i shkoi gjatë.

“Valon Behrami meriton me u sha pak, por jo për zgjedhjen e tij në futboll ( se është e drejtë e tij ) por për stilin e flokëve.

Valon preji shkurt e mos i ngjyros. Te rrijne mire edhe te shkurta. Edhe Beckham që e patë shpikë këtë stil e ka mbajte veç 1 vjet. Ty tu kanë bo gati 10. Ndryshoji dhe na bën të lumtur”, ka shkruar Genc Prelvukaj përkah kësaj fotografie.

Valon1

Temat
Showbiz

Të afërta