Veshja speciale e nënës së Granit dhe Taulant Xhakës (Foto)

Si të mungonte familja e dy lojtarëve më të përfolur për ndeshjen Zvicër – Shqipëria.

Si të mungonte familja e dy lojtarëve më të përfolur për ndeshjen Zvicër – Shqipëria.

Familja Xhaka është në stadiumin e Lensit, ndërsa ajo që ka tërhequr më shumë vëmendjen e fotografëve është e fejuara e Granitit që ka veshur fanellën me numër 10 që e mban i dashuri i saj.

Ndërsa nëna e Graniti dhe Taulantit, ka veshur një fanellë të ndarë në dy pjesë ku janë edhe fotot e të dy djemve.

Vëllezërit Xhaka, janë të parët vëllezër që luajnë në një kampionat evropian më kombëtare të ndryshime.

Temat
BotëRajonSportVend

Të afërta