Fëmijët afrikan dhe snapchati! (VIDEO)

Ata nuk kishin parë më parë filtrat e snapchatit.

Ishin një grup fëmijësh që kur një punojës bamirësie Mike Corey, i tregoi atyre opsionet e snapchatit dhe ata nuk ndalonin së qeshuri.

Temat
Fun

Të afërta