Demi duke luajtur futboll? (VIDEO)

Demi kishte hyrë në fushë të futbollit kur aty po zhvillohej një lojë.

Në fillim ai kishte qenë shum i qetë, por më pas ai është shqetësuar dhe kishte filluar që ti ndjekë fëmijët në fushën e futbollit, kjo e gjitha ka ndodhur në Queensland të Australisë.

Temat
Fun

Të afërta