Bankomati ia përbiu kartelën (VIDEO)

Në Kinë nëse e shtyp kodin e karteles gabimisht aty t’a marrin kartelën.

Ai ende nuk është identitifikuar vetëm shihet se është shumë nervoz dhe ka filluar t’a godas atë me gjëra të forta në bankomatë.

Temat
Fun

Të afërta