Nora, Era dhe Shkurta me të njëjtin fustan (Foto/Video)

Të gjitha këngëtaret tona përkujdesen shumë për pamjen e tyre.

Secila mundohet që të duket sa më bukur dhe sa më në hap me kohën.

I kushtojnë rëndësi flokëve, grimit e sidomos veshjes.

Mirëpo ndonjëherë, si shkak i të njëjtit trend apo të njëjtit dizajner ato përfundojnë duke u dukur njëjtë.

Kjo ka ndodhur edhe me këto këngëtare.

Nora Istrefi, motra e saj Era dhe këngëtarja Shkurte Gashi, kanë përfunduar me fustanin e njëjtë.

Si ka ardhur deri te kjo e dinë vetëm ato, ndërsa kush po duket më bukur e vendosni ju.

Nora Era Shkurta

nora dhe era- me te njejtin fustan

shkurta

1385037_643291072368651_358900146_n

Temat
Showbiz

Të afërta