KQZ: Formularët e vetëdeklarimit të Rroshit dhe Bushit do t’i kalojnë prokurorisë për hetim

Komision Qendror i Zgjedhjeve, ashtu siç e parashikon ligji, ka nisur verifikimin e e formularit të vetëdeklarimit të Dekriminalizimit.
Sot, KQZ-ja ka marrë në shqyrtim formularin e vetëdeklarimit të kryebashkiakun e Kavajës, Elvis Rroshi dhe kryebashkiakut të Krujës Artur Bushi.

Prokuroria e Përgjithshme, më parë ka kërkuar materialet shtesë për dy kryebashkiakët, pasi organi i akuzës e shikon të arsyeshme që të hetojë më shumë për të kaluarën e tyre.

Në KQZ, kryetari i Bashkisë së Kavajës përfaqësohej nga avokati i tij Theodhori Sollaku.

elvis-rroshi-1-1462688399-9307141-780x439_1465462437-8007488

Temat
LajmeRajon

Të afërta