Kjo foto ‘çmendi’ internetin më 2010, ja çfarë ka ndodhur pas 6 vjetësh (Foto)

Fotoja e këtij babai me 6 fëmijë të vegjël ka bërë jo pak bujë në internet. Në pamje të parë, duket si montazh, por në fakt fotoja është e vërtetë dhe babai ka fëmijë gjashtënjakë.

Fotoja e këtij babai me 6 fëmijë të vegjël ka bërë jo pak bujë në internet.
Në pamje të parë, duket si montazh, por në fakt fotoja është e vërtetë dhe babai ka fëmijë gjashtënjakë.

Fotoja me bebet u bë virale në vitin 2010, ndërsa 6 vite më vonë, familja ka publikuar një foto tjetër me gjashtënjakët, katër djem dhe dy vajza.

Temat
Fun

Të afërta