Hapet një gropë e madhe afër ndërtesës së Parlamentit kanadez (Video)

Autoritetet në kryeqytetin kanadez, Otava, janë detyruar që ta evakuojnë një qendër tregtare dhe ndërtesat në rrethinë, vetëm 500 metra larg Parlamentit kombëtar, pasi një gropë e madhe u...

Autoritetet në kryeqytetin kanadez, Otava, janë detyruar që ta evakuojnë një qendër tregtare dhe ndërtesat në rrethinë, vetëm 500 metra larg Parlamentit kombëtar, pasi një gropë e madhe u hap.
Nuk është raportuar për të lënduar

Temat
BotëLajme

Të afërta