Emocionuese, dëgjon zemrën e djalit të vdekur në një trup tjetër (VIDEO)

Pas vdekjes së të birit një grua nga Arizona dhuroi organet e djalit të saj 18 muajsh, një fëmije tjetër që e kishte të nevojshme.

Ajo takohet me familjen e njërit prej personave që arriti të mbijetonte falë dhurimit të këtyre organeve dhe arrin të dëgjojë përmes stetoskopit, zemrën e vogëlushit që rreh në një trup tjetër.

Përmes videos do të shikoni momentin kur nëna dëgjon rrahjen e zemrës së të birit në një trup tjetër. /albeu/

Temat
Fun

Të afërta