Platori, larg prindërve

Mihrije Braha dhe Naim Abazi e kanë vetëm një fëmijë, Platorin, i cili tashmë është rritur.

Publiku e mban në mend Platorin si të vogël, gjegjësisht nga koha kur ai ishte ende fëmijë dhe shfaqej në televizion edhe si këngëtar.

Muzika, vërtet nuk është në planet e Platorit të Naimit dhe Mihrijes.

Djali i çiftit të njohur po studion jashtë vendit, largë prindërve.

10301452_10204636900700540_909058836476769541_n

mihrija4

naimi-e-miki

Temat
Showbiz

Të afërta