Pasi të keni parë këtë video, do ‘ndjeheni si idiot’ nëse provoni të pini duhan (Video)

Një reklam është lansuar së fundmi ku paraqite një produkt i quajtur “Nic-O-Dick” që ne po ta elaborojmë në shqip i bije prano nikotinen nëpërmjet “Penisit”.

Kjo kompani paraqet mënyrat jo efikase të produketve të tjera për të lënë duhanin dhe thot se ka gjetur mënyrën më ideale për t’ju larguar duhanit, transmeton koalb.com

“Nic-O-Dick” më shumë është një gjë e çmendur për ta provuar dhe shumë e sikletshme nese jeni konsumues i madh i nikotinës, por, këtu në këtë video ndërthuret një parodi dhe arrinë që ta cilësojnë si një e arritur nga shfrytezimi i situatës së sikletshme poashtu ju do të ndiheni si një idiot i vërtet po të tentoni të konsumoni cigaren dhe njëherë. /Kosovarja/

Temat
Shëndet

Të afërta