Balluket sërish në trend: Pa gërshërë ndryshojeni dukjen tuaj (video)

Ndryshime më të mëdha janë ato kur nga një vajzë flokëgjatë bëheni vajzë me frizurë djaloshare dhe kur i shkurtoni balluket.

E po mu për to është fjala! Balluket në tërësi mund të ndryshojnë dukjen tuaj, transmeton Telegrafi.

Frikësoheni se nuk do t’ju pëlqejnë dhe që me muaj të tërë duhet të prisni që t’ju rriten flokët, mos u brengosni.

Blogeria Ashna në YouTube ka gjetur zgjidhjen për ju.

Bëjeni frizurën me balluke pa i përdorur gërshërët! Brenda në minute!

Temat
Shëndet

Të afërta