Anton Quni: Qëndrimin tim për demarkacionin e bëj publik, kur hyn në rend dite!

Anton Quni tha për Gazeta JNK se edhe pse ka një qëndrim rreth kësaj çështje, ai do ta bëjë publik atë vetëm ditën kur vendoset në rend të ditës për në Kuvend.

Quni njëjtë kishte vepruar edhe me rastin e votimit të Thaçit president.

Ai nuk e kishte deklaruar fare në media dhe atë ditë nuk ishte prezent kur u votua në Kuvend.

anton-quni-nuk-tregon-vot-euml-n-p-euml-r-tha-ccedil-in-president_hd

Temat
LajmeVend

Të afërta