Publikohet “Pa namaz” nga Gold AG dhe Duli (Video)

Këngëtari Gold AG sapo ka publikuar bashkëpunimin e tij me Dulin, këngën e re e cila titullohet ‘Pa namaz’.

Tekstin e kësaj kënge ai e ka shkruar vetë, ndërsa për video është kujdesur URBAN Graphics.

Ju kujtojmë se reperi edhe në këtë muaj të shenjtë të Ramazanit si edhe vitin e kaluar do të jetë i përkushtuar maksimalisht ndaj fesë duke u larguar edhe nga koncertet muzikore.

Temat
Showbiz

Të afërta