Amber Heard: Johnny Depp, i alkoolizuar dhe i droguar

Padia për shpifje e Amber Heard kundër Doug Stanhope, po e detyron atë që të përsërisë akuzat tronditëse kundër burrit të saj, Johnny Depp dhe ekipi të tij, transmeton koha.net.

Ajo pretendon se Stanhope dhe të pandehurit e tjerë kanë “orkestruar një komplot për të shkruar një artikull”, i cili u botua në TheWrap.com, dhe akuzon Amber për “shantazh” dhe sjellje të tjera kriminale, burrit të saj Johnny Depp, nga i cili tani dëshiron divorc.

Aktorja e quan këtë artikull “krejtësisht të rremë dhe shpifës” dhe thotë se ata i kanë shkaktuar asaj “dëm të madh”, ndërsa thotë se të gjitha para që do ti fitoj nga ata do ti dhuroj për bamirësi në Arizona.

Dokumentet e gjykatës kanë dhënë detaje për sjelljen gjoja të dhunshme të Depp, që sipas Amber është shkaktuar nga drogat dhe alkooli.

“Gjatë marrëdhënies së tij me Amber, Depp në mënyrë të vazhdueshme ka abuzuar me të në mënyrë fizike dhe verbale me të” thuhet në këto dokumente.
“Depp ka goditur dhe shkelmuar Amber shumë herë, ka gjuajtur objekte të ndryshme nga ajo, ndërsa një herë ishte shumë afër mbytjes së saj”.

Ndërsa ajo ka thënë “Depp është i alkoolizuar dhe i varur nga droga, dhe këto faza të dhunshme kanë ndodhur kryesisht kur ai përdorte shumë drogat”.

Temat
Showbiz

Të afërta