Albatriti Muçiqi ka dërguar në burg babanë e tij Nysretin (Video)

Në rubrikën ‘Pa marre’ të emisionit Elite Zone kanë qenë të ftuar këngëtarët, Dafina Dauti dhe Albatrit Muçiqi.

Ata u janë përgjigjur shumë pyetjeve ndërsa kanë folur edhe për gjërat interesante të fëmijërisë.

Interesant ka qenë ajo çfarë Albatriti tregoi kur në kohën kur ishte fëmijë babanë e tij Nystretin e kanë marrë në burg shkaku i tij pasi ai e morri një postier të UÇK-së dhe u tha qe babai im është me ta dhe u këndon atyre.

I pyetur nëse ka pasur të dashur me ngjyrë, ai përgjigjet se po duke u drejtuar si në shaka para kameres dhe thënë: “Gruaja ime hajgare po boj”.

Temat
Showbiz

Të afërta