Vazja e Sinan Vllasaliut feston sot ditëlindjen

Edona Vllasaliu Kurteshi është fëmiu i vetëm i Sinan Vllasaliut dhe bashkëshortes së tij Teutës.

Edona Vllasaliu Kurteshi është fëmija i vetëm i Sinan Vllasaliut dhe bashkëshortes së tij Teutës. Vajza e tyre sot feston 30 vjetorin e lindjes.

Ajo, me rastin e ditëlindjes ka marrë urime të shumta, ndërsa këtë ditë të veçantë e ka ndarë me bashkëshortin e saj Kujtimin dhe djalin e tyre Janin.

Emrin e djalit të saj Janit ia ka vënë gjyshi Sinan Vllasaliu.

Temat
Showbiz

Të afërta