Hoxhë Behari: Edhe në Lindje ka shumë alkoolistë, bixhozgjinjë e narkomanë (Video)

Këtë javë në emisionin “N’Kosovë Show”, i ftuar ishte Hoxhë Behar Mjekiqi.

U diskutua rreth muajit të Ramazanit dhe fesë islame në përgjithësi.

Hoxha tha se vetëm pse jeton në Lindje, nuk të bën njeri më të mirë sepse sipas tij, edhe atje ka alkoolistë, njerëz që merren me punë të këqija, bixhozgjinjë e madje edhe narkomanë.

Ai shtoi se nuk bëhesh musliman vetëm nëse vishesh si arab apo sillesh si arab.

Hoxhë Behar Mjekiqi thotë se feja muslimane nuk i takon arabëve dhe kushdo që e thotë këtë është mashtrues.

Për më shumë ndiqni “n’Kosovë Show”, të dielen nga ora 20:30 në First Channel.

Shikoni videon:

Hoxhe Behar_1

Hoxhe Behar Mjekiqi

Behar Mjekiqi

Temat
EmisionetLajmen'Kosovë ShowVend

Të afërta