Gjykata: Fullani s’do të kthehet në detyrë dhe as do të marrë dëmshpërblim

Ish-­Guvernatori i Bankës së Shqipërisë Ardian Fullani nuk do të kthehet në detyrë, ashtu siç kishte ngritur padi dhe as do të marrë 12 paga dëmshpërblim nga Banka e...
Ardian FULLANI, Governor Bank of Albania (www.bankofalbania.org), innen, sitzend, bei der Euromoney«s 11th Central and Eastern European Forum in Vienna (www.euromoneyconferences.com)

Ish-­Guvernatori i Bankës së Shqipërisë Ardian Fullani nuk do të kthehet në detyrë, ashtu siç kishte ngritur padi dhe as do të marrë 12 paga dëmshpërblim nga Banka e Shqipërisë siç kishte kërkuar.

Vendimi u dha sot nga Gjykata Administrative e shkallës së Parë.

Temat
LajmeRajon

Të afërta