4 vjeçari filmat aksion i shndërron në “realitet”(VIDEO)

Kur ishim fëmijë, ishte e lehtë të imagjinojmë se toka isha llavë, ose që ne ishim super-heronj ose kapitenë të anijeve.

Por kur rritemi, imagjinata jonë ka tendencë të rritet dhe të ndryshojë pak, dhe bëhet më e vështirë për ta parë botën ashtu siç e bëjnë edhe fëmijët.

Kjo është arsyeja se pse artisti Daniel Hashimoto filloi të krijojë video, që janë një dritare e imagjinatës së djalit të tij katër vjeçar dhe një kujtesë që jeta është një aventurë e vërtetë./ Klan Kosova

Temat
Fun

Të afërta