Mustafa: Një Konventë e suksesshme, veç pesë ishin kundër

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, e ka cilësuar të suksesshme Konventën e LDK-së, përmes një postimi në Facebook, duke thënë pesë votat kundër në Kuvendin e Punës së LDK-së tregon demokracinë në këtë parti.

Aa treguar se e ka përkrahjen unanime të bashkëpartiakëve. Këtë e ka argumentuar me faktin se sot në Kuvendin e Punës së LDK-së kundër propozimeve të tij kanë votuar vetëm pesë persona.

Postimi i plotë i Mustafës:

“Një Konventë e suksesshme e LDK-së. Vendime me përkrahje unanime. E padrejtë është që fokusimi të jetë në më së shumti pesë njerëz që votojnë kundër. Nuk mashtrohet as opinioni e aq më pak LDK-ja. Pesë vota kundër flet për demokraci te ne, por për Kuvendin e LDK-së prej 365 anëtarëve është as 1.5%. Ata që fitojnë në zgjedhje në degën në Gjermani dhe Zvicër do të kenë legjitimitetin të marrin pjesë në organet e larta të LDK-së. Falënderoj anëtarësinë për përkushtimin e tyre. Më shumë flasin fotot në vijim”, ka shkruar Mustafa.

konventa1-1

konventa-e-suksesshme

Temat
LajmeVend

Të afërta