Nuk do të besoni se çfarë sëmundje shëroni nëse flini me lëvore të bananes në kokë

Nëse veç keni përjetuar migrenën ndonjëherë, e dini se çfarë do të thotë një dhimbje e tmerrshme e kokës.

Zakonisht migrena përcillet me marramendje, vjellje dhe ndjeshmëri të lartë ndaj dritës dhe zërit. Në çdo rast, shkaktari i migrenës mbetet i paidentifikuar. Mund të shkaktohet nga ndryshimet hormonale, për shkak të stresit, ekspozimit në diell etj., transmeton Telegrafi.

Mirëpo, për shërimin e kësaj sëmundje të tmerrshme ndihmon banania.

Ju duhet të mbështillni një kub akulli me lëvore të bananes dhe ta vendosni në kokë, pasi që kjo ndikon që kaliumi të absorbohet direkt përmes lëkurës.

Veç bananes, në shërimin e migrenës ndihmon edhe mjalti, gjalpi i kikirikut, xhenxhefili etj.

Temat
Shëndet

Të afërta