Bebe Rexha konfirmon pjesëmarrjen në “FMMFestival”

Këngëtarja shqiptare Bebe Rexha do të jetë pjesë e festivalit “Fashion Meets Music Festival”, i cili do të mbahet në Columbus, Ohaio.

Në festivalin dy ditor që mbahet në Arena District yjet e modës dhe të muzikës shfaqin artin e tyre.

‘FMMFestival’ do të mbahet më 3 dhe 4 shtator.

20 kreator do të shfaqin krijimit e tyre të fundit të modës në katër skena të ndryshme, ndërsa do të 45 këngëtarë e DJ./Telegrafi/

Untitled1

Temat
Showbiz

Të afërta