Shtëpi e mahnitshme e pret familjen Obama, pas largimit nga Shtëpia e Bardhë (Foto)

Presidenti Barack Obama dhe Zonja e Parë Michelle Obama kanë gati shtëpinë ku do të jetojnë pas përfundimit të mandatit në Shtëpinë e Bardhë.

Shtëpia ka vlerën e 4.3 milionë dollarëve dhe ndodhet në njërën prej lagjeve më të mira në Washington.

E ndërtuar më 1928 shtëpia ka nëntë dhoma gjumi dhe tetë banjo.

202446belmontroad-cx600-e1464185351788

auto_Shtepia11464207675

auto_Shtepia21464207678

auto_Shtepia31464207681

auto_Shtepia41464207684

auto_Shtepia51464207687

auto_Shtepia61464207689

auto_Shtepia71464207691

auto_Shtepia81464207694

auto_Shtepia91464207707

auto_Shtepia111464207712

auto_Shtepia121464207715

auto_Shtepia141464207722

Temat
BotëLajme

Të afërta