Këto janë kostumet që Kombëtarja do të veshë në Francë (VIDEO)

Prezantohen dhe kostumet që do të veshë në Francë Kombëtarja e Shqipërisë që do të marrë pjesë në kampionatin Europian 2016.

Gjatë emisionit Opinion, Fevziu zbuloi edhe kostumin që do mbajë Kombëtarja Shqiptare e Futbollit në Francë 2016-të.

Kostumi është realizuar nga mjeshtri Altin Mici, stilist dhe prodhues kostumesh për meshkuj.

Temat
SportVend

Të afërta