Kjo është mosha kur filloni të humbni shoqërinë

Studimet e bëra tregojnë se edhe femrat edhe meshkujt kanë aftësi për të ofruar shoqëri rreth tyre deri në moshën 25 vjeçare, atëherë kur numrat fillojnë të rriten në shpejtësi e numri i personave rreth jush fillon të ulët.

Hulumtimet kanë zbuluar se mesatarja e kontakteve të njeriut me shoqëri është 25.

Sipas këtij hulumtimi 25 vjeçarët meshkuj kryesisht kontaktojnë vetëm me 19 persona në muaj, ndërsa femrat me 17 persona në muaj, këtu kryesisht duke përfshirë shoqërinë.

Deri në moshën 39, burrat dhe gratë mendohet se kontaktojnë me nga vetëm 12 deri 15 persona.

Sipas studimit, kjo për shkak se njerëzit e moshuar janë në një ngjarje tjetër të jetës, ata i kushtojnë rëndësi vetëm fëmijëve dhe nipërve e mbesave, kështu që parapëlqejnë të mbajnë kontakte vetëm me ata./lajmi.net/

Temat
Fun

Të afërta