Vëllezërit që u shndërruan në motra (Foto)

Historia e tyre është sa e rrallë aq edhe e çuditshme.

Dy vëllezërit irlandezë Jamie dhe Daniel O’Herhily, e ndjenin në adoleshencën e tyre se nuk i përkisnin gjinisë mashkullore.
Por kishin frikë ta pranonin për shkak të paragjykimeve.

Por pasi biseduan me njëri-tjetrin dhe kuptuan se kishin të njëjtën dëshirë, ata ndërruan seks duke u kthyer në femra.

Jamie, tashmë 23 vjeç ruajti emrin e vet, ndërsa Daniel që është tashmë 20 vjeç quhet Chloe.

“Është një lehtësim i madh për ne. Tani jemi vetvetja”, thonë motrat dikur vëllezër.

Lexoni edhe: Pas braktisjes, i kapet për këmbe dhe i përgjërohet që ta fal (Video)

Ata thonë se kur ishin fëmijë u pëlqente të visheshin me fustane, si femrat.

Tashmë dy motrat thonë se ndjehen më të lumtura se kurrë.

1-215

5-178

12-58

2-212

Temat
Fun

Të afërta