Reperi Stresi kur ishte 5 vjeç

I shkathët, energjik dhe shumë impulsiv, kështu ka qenë reperi Stresi kur ka qenë i vogël.

Ai ka postuar një foto kur ka qenë 5 vjeç dhe duket që nuk ka ndryshuar aspak nga ai që është tani.

Kujtojmë që reperi tani ndodhet jashtë Shqipërie dhe është shkëputur nga muzika për një periudhë kohore./parrotlla/

Untitled-25

Temat
Showbiz

Të afërta