Cilat foto të Ledrit janë më të pëlqyerat në Instagram?

Ledri Vula është ndër këngëtarët më të dashur për publikun, ku secila këngë e tij është më e pëlqyer se tjetra.

Përpos profesionit si këngëtar që është mjaft i përkushtuar Ledrin aktiv e shohim edhe në rrjetet sociale Facebook, Instagram dhe SnapChat.

Kur jemi tek rrjetet sociale, nga të gjitha fotot e këngëtarit të publikuara në Instagram ai ka disa prej tyre të cilat janë më të pëlqyerat nga publiku dhe fansat e tij./parrotlla/

ledri-1

ledri-2

ledri-3

ledri-4

Temat
Showbiz

Të afërta