Limaj: Millosheviqi për Serbinë, më mirë i vdekur sesa president i dënuar (Video)

Kryetari i Nismës për Kosovën, Fatmir Limaj, në emisionin n’Kosovë Show këtë javë ka folur për vdekjen e Millosheviqit në Hagë.

Limaj thotë se Millosheviqi ishte shumë vital dhe ka dyshimet rreth vdekjes së tij.

Sipas Limajt, Millosheviqi më shumë i ka shërbyer Serbisë si i vdekur sesa po të dënohej.

Ai thotë se Serbia nuk ka dashur një aktgjykim pë presidentin e vet sepse nëse dënohet presidenti, dënohet shteti.

Për më shumë, ndiqni n’Kosovë Show, të dielën nga ora 20:30 në televizionin First Channel.

Shikojeni videon:

Temat
EmisionetLajmen'Kosovë ShowVend

Të afërta