Fatmir Limaj rrëfehet si asnjëherë më parë n’Kosovë Show (Emisioni i plotë)

Në emisionin n’Kosovë Show në First Channel, i ftuar ishte Fatmir Limaj, kryetar i Nisma për Kosovën.

Në këtë emision ai u rrëfye si asnjëherë më parë.

Histori, rrëfime dhe gjëra të padëgjuara deri më tani.

Nga pjesëmarrja në Ushtrinë Çlirimtare të Kosovë, çlirimi i Kosovës, themelimi i PDK-së, shkuarja në Hagë, proceset e njëpasnjëshme gjyqësore, themelimi i Nisma për Kosovën e deri në ditët e sotme.

Ndiqni emisionin e plotë në YouTube:

Temat
EmisionetLajmen'Kosovë ShowVend

Të afërta