Limaj kujton Hagën: Milan Babic na i fshinte dhomat e shqiptarëve për pak ushqim (Video)

Në emisionin n’Kosovë Show, i ftuar këtë javë ishte kryetari i Nismës për Kosovën, Fatmir Limaj.

Për herë të parë rrëfehet publikisht për jetën e tij prej para luftës e deri në ditët e sotme.

Gjëra të pafolura më parë!

Në njërin nga rrëfimet, Limaj tregon për organizimin e shqiptarëve në Hagë, si kolektiv, e jo si serbët që ishin individualistë.

Hajredin Bala mbante kuletën për të burgosurit shqiptar dhe kujdesej për ushqimin e tyre.

Kurse Milan Babic, serbi i Kroacisë që ishte ish-kryetar i “Srpska Krajina”, i leqitur atë kohë nga të burgosurit tjerë serbë, e bartën në pavilonin e shqiptarëve dhe për pak ushqim u fshinte dhomat shqiptarëve.

Ndiqni n’Kosovë Show, të dielën nga ora 20:30 në televizionin First Channel.

200px-Milan_Babić_scan

Milan-Babic10

1141653580_0

Temat
EmisionetLajmen'Kosovë ShowVend

Të afërta