Muhaxheri: Mund të udhëheqim pa PDK-në

Koalicioni ndërmjet Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe Partisë Demokratike të Kosovës në Pejë nuk është prishur.

Muhaxheri ka thënë për Klan Kosovën se nëse prishet koalicioni, atëherë do ta vazhdojë i vetëm udhëheqjen e qytetit të Pejës.

“Do të ulemi të diskutojmë për këtë çështje me ata që kemi ndërtuar koalicionin. Nëse prishet, do të vazhdojmë vetëm udhëheqjen e komunës së Pejës”, ka thënë Muhaxheri. ““LDK-ja ka kapacitet që të mbajë vetë qeverisjen në Pejë”. /Telegrafi/

Temat
LajmeVend

Të afërta