21 maj 2016 Kobra ka meçin e jetës

Për Kobren shqiptare pothuajse skan mbetur dhe pak orë për tu bërë realitet, Kobra tani eshte gati për Hayemaker.

Sot Kobra ka përfunduar testin shëndetësor dhe tani gjithqka është gati për duelin e vitit.

Temat
BotëSport

Të afërta