UEFA, të shqetësuar për gjendjen e fushës para finales mes Realit e Atleticos

Gazeta sportive Marca ka zbuluar një ngjarje rreth fushës së stadiumit San Siro përpara finales së Champions League që do të luhet më 28 maj.

Gazeta sportive Marca ka zbuluar një ngjarje rreth fushës së stadiumit San Siro përpara finales së Champions League që do të luhet më 28 maj.

Sipas Marca, drejtuesit e UEFA’s janë të shqetësuar për gjendjen e fushës së San Siros, para finales së 28 majit, por ata besojnë se ajo do të jetë plotësisht e gatshme për ndeshjen e madhe ndërmjet Real Madridit dhe Atletico Madridit.

Menaxheri operativ i ndeshjeve nga UEFA, Keith Dalton, në një intervistë ka theksuar se ndoshta fusha nuk mund të jetë 100% e denjë, por UEFA e dëshiron atë në mënyrë të përsosur në të gjitha aspektet.

Dalton ka kritikuar gjithashtu mbikëqyrësin e fushës duke thënë se ai është shumë i ri, ka përvojë më të vogël në rregullimin e fushës për kësi lloj ndeshje të mëdha dhe se i vetëm është duke udhëhequr punën e rregullimit të fushës së San Siros.

Ndërsa Giorgio Marchetti, një drejtor nga UEFA, ka thënë se organizimi për finalen e Milanos është duke shkuar në rrugën e duhur dhe se ata nuk kanë asnjë dyshim se cilësia e fushës do të jetë në nivelin më të lartë të mundshëm.

Temat
BotëSport

Të afërta