Home Showbiz Yjet e estradës, që janë ‘kampione’ për operacione plastike

Yjet e estradës, që janë ‘kampione’ për operacione plastike

0
Yjet e estradës, që janë ‘kampione’ për operacione plastike

Femrat e skenës shqiptare kanë pësuar ndryshime të mëdha që nga fillimi i paraqitjes së tyre në skenë.

Megjithë qëndrimin në hap me stilet dhe trendet e yjeve botërore ndryshimet më të mëdha vërehen në fytyrat e tyre, të cilat pa dyshim i kanë arritur falë ndërhyrjeve kirurgjike, që janë më se të dukshme te një pjesë e madhe e tyre.

Ndryshimet dhe ndërhyrjet në fytyrat e tyre bënë bujë të madhe në mediat rozë por sot lajm përbëjnë ato që kanë qëndruar natyrale pasi janë në numër më të vogël.

Sovrani.info ka bërë renditjen e femrave të skenës shqiptare që janë “kampione” sa i përket ndryshimeve me anë të këtyre ndërhyrjeve. Në këtë listë bëjnë pjesë edhe ato që megjithëse çdo gjë është e dukshme nuk e pranojnë mënyrën e këtij ndryshimi./Telegrafi/