Mbulohet Dafina Zeqiri

Një punim që vet këngëtarja e ka quajtur kreativ dhe i ka pëlqyer shumë është ky.

Një #fanmade që na sjell një Dafinë krejtësisht ndryshe me veshje Islame.

Duket se Dafina ka mbetur pa fjalë nga ky punim për të cilin ka shkruar./parrotlla/

parrotlla.net-dafina

Temat
Showbiz

Të afërta