Blake Lively pret fëmijën e dytë

Balke Lively është e martuar me aktorin Ryan Reynold dhe është shtatzënë. Ajo po pret fëmijën e dytë.

Përkundër këtij ndryshimi ajo dukej mjaft tërheqëse dhe seksi teksa parakalonte në qilim të kuq.

t-blake-

Temat
Showbiz

Të afërta