Zbulohet shuma e parave që FIFA do t’ia dhurojë Kosovës pas pranimit

Kongresi i FIFA-s është duke u mbajtur ku pas disa çasteve do të votohet për pranimin e Kosovës.

Aktualisht kongresi është në pauzë dhe do të vazhdoi në pikën e 12-të.

Ndërkohë votimi për Kosovën do të jetë në pikën e 15-të të rendit të FIFA-së në kongresin që po mbahet në Meksikë.

Është konfirmuar se në rast pranimit të Kosovës dhe Gjibraltarit,FIFA do t’i dhurojë 1.25 milionë dollarë.

Temat
BotëSportVend

Të afërta