Serbët: Skandal, FIFA e pranon Kosovën?

Serbët po e vlerësojnë si skandaloz, pranimin e Kosovës në FIFA, i cili mund të ndodh sot, në mbledhjen e Kongresit të 66-të të FIFA-s në Meksikë.

“Skandali i ri në horizont: FIFA pranon Kosovën si anëtare të saj”, shkruan “Vesti” serb, i cili e përmend edhe pranimin e para disa ditësh të Kosovës në UEFA, të cilin po ashtu e konsideron si të pa drejt dhe shkelje të statutit të shtëpisë së futbollit evropian.

Sidoqoftë, Kosova mund të bëhet sot anëtari i 210-të i FIFA-s, duke i dhënë fund izolimit shumëvjeçar.

Temat
BotëRajonSportVend

Të afërta